Βουδαπέστη αεροπορικώς

Προορισμοί

Ταξιδεύουμε στις Κοσμοπολίτικες Πόλεις της Ευρώπης. Σας πάμε σε όλες τις Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις. Ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης.

Θεσσαλονίκη

Ουγγαρία

4 μέρες

159

Αεροπορική εκδρομή στη Βουδαπέστη 4 & 5 ημέρες. Ένα μοναδικό ταξίδι στη μαγευτική Βουδαπέστη και στη Βιέννη.

Αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα για Βουδαπέστη αεροπορικώς.

Στην αεροπορική εκδρομή στη Βουδαπέστη οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίσματα και να περιηγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου, το κοινοβούλιο, τη Γέφυρα των Λεόντων, το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο. Τα περίφημα παραδουνάβια χώρια της Ουγγαρίας είναι ίσως ότι πιο καλαίσθητο μπορεί να δει κανείς εκτός πόλης. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αφιερώσουν μια ημέρα για να επισκεφθούν την πόλη της Βιέννης, όπου μπορούν να θαυμάσουν το ανάκτορο Μπελβεντέρε, το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, την όπερα και το παλάτι του Σένμπρουν.

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βουδαπέστη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίησηστο ξενοδοχείο.Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στην κεντρική οδό Βάτσι Ούτσαμε τα παραδοσιακά τοπικά μαγαζιά, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης.
2η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρόγευμα και γνωριμία με την υπέροχη πόλη. Στην ξενάγηση μας θα δούμε την πλατεία των Ηρώων με το μνημείο της Χιλιετιρίδας, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο Αντράσυ με τα καλοδιατηρημένα κτίρια, τον Καθεδρικό Ναό του Άγιου Στεφάνου, το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο και θα περάσουμε στην Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων,όπου βρίσκεται ο λόφος των Ψαράδων με την εκκλησία του Ματίας (όπου στέφονται οι Ούγγροι βασιλιάδες). Τέλος θα κλείσουμε με επίσκεψη στο περίφημο νησί της Μαργαρίτας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη.
3η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ (προαιρετική)

Ξεκινάμε για το γραφικό χωριό Αγίου Ανδρέας, χωρίο πολλών φημισμένων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ, περίπατος στο χωριό και συνεχίζουμε για το Βίζεγκραντ, γενέτειρα του Καρλομάγνου. Έπειτα αναχώρηση για το Έστεργκομ, παλιά θρησκευτική πρωτεύουσα των Ούγγρων. Επίσκεψη στον τεράστιο Καθεδρικό Ναό, όπου βρίσκεται ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων.Επιστροφή αργά το απόγευμα.
4η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ (προαιρετική)

Αναχώρηση το πρωί για τη μαγευτική Βιέννη. Άφιξη και ξεκινάμε από τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας,γνωστά σαν Σενμπρούν,που θεωρούνται ισάξια των Βερσαλλιών. Θα δούμε την όμορφη Ρίνγκ Στάσσεκαι θα θαυμάσουμε το πάρκο της πόλης,τη Μαύρη Πλατεία,την Όπερα,το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το κρατικό θέατρο και θα καταλήξουμε στη εκκλησία του Τάμματος,τη Φωτίχ Κίρχε. Θα περάσουμε από την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ,που είναι το μνημείο το Άγνωστου Στρατιώτη και τέλος θα κλείσουμε μετα ανάκτορα του Μπελβεντέρε.Το απόγευμα επιστροφή στη Βουδαπέστη.
5η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρόγευμα και μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.
Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 3η ημέρα του προγράμματος.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια για Βουδαπέστη
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινό καθημερινά
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση

 

Δεν περιλαμβάνονται

Είσοδοι μουσείων, θεματικών πάρκων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ