Μαυρίκιος

Προορισμοί

Ασία - Λατινική Αμερική - Ευρώπη-Καναδάς - Αμερική - Αφρική- Αλάσκα - Ρωσία Πακέτα για όλο το κόσμο! Κατόπιν ζήτησης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το κάθε ταξίδι!

Θεσσαλονίκη

Μαυρίκιος

5 μέρες

1482

Το υπερβολικά όμορφο τροπικό νησί του Μαυρίκιου ικανοποιεί τα όνειρα κάθε ταξιδιώτη. Μπλε ωκεανός που ζαλίζει, παραλίες λευκής άμμου δίπλα σε βουνά, πυκνές φυτείες ζάχαρης, φοινικόδεντρα και όλα αυτά περιτριγυρισμένα από έναν από τους μεγαλύτερους κοραλλιογενείς υφάλους του κόσμου που φιλοξενεί πάνω από χίλιες ποικιλίες ψαριών.

Η φύση στα καλύτερα της
Ο Μαυρίκιος είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά του συμπλέγματος Mascarenes και βρίσκεται ανατολικά της Μαδαγασκάρης. Οι περισσότεροι σε παράφραση τον λένε Αγιο Μαυρίκιο, όμως δεν είναι άγιος, είναι απλά… Μαυρίκιος. Θα μπορούσε σίγουρα όμως να είναι άγιος, αφού είναι μέγας θεραπευτής. Θεραπεύει την ψυχή και μας γεμίζει θετική ενέργεια.

Σ’ αυτό το νησί, που είναι ελκυστικό όλες τις εποχές του χρόνου, βρίσκει κανείς τον απόλυτο εξωτικό προορισμό. Αποτελεί ένα χαρούμενο μωσαϊκό πολιτισμών. Ινδοί, Ευρωπαίοι, Κρεολοί, Κινέζοι, Αφρικανοί και Μουσουλμάνοι ζουν εδώ αρμονικά και φτιάχνουν μια γοητευτική ατμόσφαιρα μέσα από τα διαφορετικά τους έθιμα, τις τοπικές γιορτές, τους χορούς και τις γεύσεις.

Ακόμα και τα επιβλητικά ξενοδοχεία εναρμονίζονται απόλυτα με τη φύση. Ο Μαυρίκιος σε κάθε γωνιά του μυρίζει λάδι καρύδας και φραντζιπάνε, ένα μυρωδάτο εξωτικό λουλούδι.

Μόλις αντικρίσετε τον μικρό, αλλά πασίγνωστο παράδεισο θα επιβεβαιώσετε και εσείς, όπως χιλιάδες άλλοι επισκέπτες κάθε χρόνο, τη διεθνή φήμη του Μαυρίκιου για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του, την ποικιλία των εξωτικών τοπίων του και το ζεστό καλωσόρισμα στο χαμόγελο των κατοίκων του.

Ο Μαυρίκιος είναι ένα από τα πιο ιδανικά μέρη στον κόσμο για γαμήλιο ταξίδι. Χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, ανάμεσα σε αυτούς πολλοί νεόνυμφοι, λούζονται στα καταγάλανα νερά του και λιάζονται στον χρυσοκίτρινο ήλιο. Χορευτές και χορεύτριες, δίπλα σε μια μεγάλη φωτιά, χορεύουν με τον ουρανό, τα αστέρια, τη θάλασσα. Ένας έρωτας με τη ζωή την ίδια. Σε αυτό το νησί, ερωτευτεί τε ξανά με πάθος.

mavrikios Τιμοκατάλογος

Θεσσαλονίκη 8 μέρες

Πουκέτ

Θεσσαλονίκη 8 μέρες

Μαλδίβες

Θεσσαλονίκη 6 μέρες

Μπανγκόκ