Μπανγκόκ

Προορισμοί

Ασία - Λατινική Αμερική - Ευρώπη-Καναδάς - Αμερική - Αφρική- Αλάσκα - Ρωσία Πακέτα για όλο το κόσμο! Κατόπιν ζήτησης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το κάθε ταξίδι!

Θεσσαλονίκη

Ταυλάνδη

6 μέρες

596

H Μπανγκόκ είναι μια από πιο εξωτικές πόλεις του κόσμου, ένα απίστευτο μείγμα παράδοσης και του μοντέρνου. Η Μπανγκόκ της αντίθεσης. Η πρώτη εντύπωση από την Μπανγκόκ είναι η πυρετώδεις κυκλοφορία και οι πανύψηλοι ουρανοξύστες, σύντομα όμως ο επισκέπτης ανακαλύπτει τη λάμψη μιας αρχαίας παράδοσης με αναρίθμητους εκθαμβωτικούς ναούς και βασιλικά ανάκτορα.

Ξεκινώντας από το σημαντικότερο μνημείο της χώρας, το ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, ένα κράμα Ασιατικής και Ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, το ναό του Χρυσού Βούδα που ζυγίζει 5,5 τόνους, το Μεγάλο ανάκτορο και το Βασιλικό Μέγαρο Βίνανμεκ και καταλήγοντας στα παραδοσιακής Ταϊλανδέζικης αρχιτεκτονικής ανάκτορα Σουάν Πακάρτν και το σπίτι του Τζίμ Τόμσον.

Αργά ή γρήγορα θα βρείτε τον εαυτό σας να περιφέρεται στις ανοιχτές λαϊκές αγορές της Μπανγκόκ, στα κανάλια του ποταμού Τσάο Πράγια και την πλωτή αγορά Νραμνερσαντουάκ.

Όμως η Μπανγκόκ είναι και μια πόλη με υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα που προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες για ψώνια καθώς και πολυάριθμα εστιατόρια με κουζίνες για όλα τα γούστα. Η νυχτερινή ζωή της Μπανγκόκ είναι ένα από τους λόγους που την κάνουν ξεχωριστή για όσους ψάχνουν τη δίχως όρια διασκέδαση.

Δεν θα παραλείψετε να επισκεφθείτε την παλιά πρωτεύουσα Αγιούταγια, που πλέον έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και εμπνέει κάθε επισκέπτη με το μεγαλείο και την ομορφιά της. Νοτιοδυτικά της Μπανγκόκ απλώνονται οι γραφικοί ποταμοί Κβάι και Κανχαναμπούρι, ενώ με ελάχιστο χρόνο οδήγησης φτάνει κανείς στις εξωτικές παραλίες της Πατάγια και Ραγιόνγκ.

Δεν είναι παράξενο λοιπόν που η Μπανγκόκ έχει χαρακτηριστεί το στολίδι της Άπω Ανατολής. Ένας προορισμός που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

bangkok Τιμοκατάλογος