Σιγκαπούρη

Εξωτικά Ταξίδια

Θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα; Θέλετε να νιώσετε στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης; Τότε πρέπει να επισκεφθείτε έναν από τους πολλούς επίγειους παραδείσους, που έχουμε πολύ προσεκτικά επιλέξει μόνο για εσάς... Ταξίδια εξωτικά,στα πιο ωραία μέρη της γης, τα οποία θα μείνουν ανεξίτηλα στην σκέψη σας. Μπαλί, Πουκέτ, Σιγκαπούρη, Μπανγκόκ, Μαλδίβες, Μαυρίκιος, Ντουμπάι είναι μερικοί από τους πολλούς εξωτικούς προορισμούς μας.

Θεσσαλονίκη

Σιγκαπούρη

6 μέρες

806

Η Σιγκαπούρη είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την τρομακτική της εμπορική δύναμη, και τις φοβερές ευκαιρίες για ψώνια. Περπατήστε στη “Λεωφόρο των Ορχιδέων ” ανάμεσα σε υπερσύγχρονα εμπορικά καταστήματα που σας δίνουν την ευκαιρία να ψωνίσετε ότι θέλετε με επίκεντρο τα ηλεκτρονικά είδη, τα κοσμήματα και τα φημισμένα μεταξωτά. Όμως η Σιγκαπούρη έχει πολλά περισσότερα να προφέρει από ψώνια από ψώνια.

 

Όντας μια πόλη με αυστηρούς νόμους για την καθαριότητα και με το κυκλοφοριακό πρόβλημα σχεδόν ανύπαρκτο, σας προσκαλεί να κάνετε μια βόλτα στους εξωτικούς κήπους και τα πάρκα της που είναι γεμάτα τροπικά φυτά και σπάνια είδη δέντρων, με εντυπωσιακότερα τα Φόρντ Καννινγκ, το Πάρκο των Πουλιών και τον Βοτανικό κήπο. Θα ενθουσιαστείτε και με το Ζωολογικό πάρκο, το μοναδικό στον κόσμο που τα ζώα κυκλοφορούν σχεδόν ελεύθερα. Επισκεφθείτε το Πατάνγκ το κέντρο της πόλης γεμάτο απομεινάρια αποικιακής περιόδου και συνεχίστε ως την οδό Κόλεμαν όπου θα θαυμάστε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα. Ανάμεσα στην Πατάνγκ και τον ποταμό της Σιγκαπούρης θα δείτε υπέροχα κτήρια του Κοινοβουλίου και την αίθουσα θεάτρου και όπερας.

singapore Τιμοκατάλογος