Glamour Κυανή Ακτή 8 Μοναδικές Ημέρες

Προορισμοί

Ταξιδεύουμε στις Κοσμοπολίτικες Πόλεις της Ευρώπης. Σας πάμε σε όλες τις Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις. Ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων σε μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης.

Θεσσαλονίκη

San Trope

8 μέρες

495

Glamour Κυανή Ακτή 8 ημέρες

Οδική εκδρομή στην Κυανή Ακτή

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ glamourKyani

Glamour Κυανή Ακτή 8 ημέρες

Οδική εκδρομή στην Κυανή Ακτή

Εκδρομή στην Κυανή ακτή :

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση. Ύστερα από μια όμορφη διαδρομή και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Ιταλία. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ 480 χλμ. 
Άφιξη το πρωί σε ένα από τα μεγαλύτερα ιταλικά λιμάνια στην Αδριατική  – την Ανκόνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Μιλάνο. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

deVance1

3η ημέρα: ΜΙΛΑΝΟ – ΝΙΚΑΙΑ  (230 χλμ.) 
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Θα περιηγηούμε στο κέντρο της πόλης, όπου θα δούμε το Castello d’Angelo, τις εμπορικές οδούς Dante και Vittorio Emmanuelle II, την περίφημη Σκάλα, το χρυσό τετράγωνο της μόδας, το Δημαρχείο και το εντυπωσιακό Ντουόμο. Χρόνος ελεύθερος στην πανέμορφη πόλη.Στη συνέχεια αναχώρηση για την περιοχή της Ιταλικής Ριβιέρας και για τα σύνορα με τη Γαλλία. Ο δρόμος ακολουθεί την γραφική διαδρομή μέσα από υπέροχα τοπία, πράσινες εκτάσεις και παραθαλάσσιοι οικισμοί. Άφιξη το μεσημέρι στιην Νίκαια, Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Το βράδυ πρώτη γνωριμία με τη φωταγωγημένη πόλη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΝΙΚΑΙΑ – ΠΟΡΤ ΓΚΡΙΜΩ – ΣΑΙΝΤ ΤΡΟΠΕΖ (190 χλμ)
Μετά το πρωινό θα δούμε την Όπερα, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό, το μέγαρο της Δικαιοσύνης και την πασίγνωστη υπαίθρια αγορά της Σαλαγιά. Ελεύθερος χρόνος για αγορές. Συνεχίζουμε και αφού περάσουμε και θαυμάσουμε το παραμυθένιο λιμάνι του Γκριμώ φτάνουμε στο γραφικό ψαροχώρι του Σαιντ Τροπέζ. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Επιστροφή το βράδυ στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.

block_background_182F5033

5η ημέρα: ΣΑΝ ΠΩΛ ΝΤΕ ΒΑΝΣ – ΚΑΝΝΕΣ – ΜΟΝΑΚΟ – ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ (160χλμ.)
Πρωινό και η σημερινή μέρα θα μας φέρει στη μεσαιωνική Καστροπολιτεια του Σαν Πωλ Ντε Βανς. Στενά πλακόστρωτα, δρομάκια, μεσαιωνική αρχιτεκτονική, γκαλερι και αντικερι συνθέτουν ένα όμορφο σκηνικό. Κτισμένη από το 16ο αιώνα για να αποκρούονται επιθέσεις των Σαρακηνών, κατά τον 20ο αιώνα έγινε καταφύγιο διανοούμενων και καλλιτεχνών. Συνεχίζουμε για τις Κάννες, θα περπατήσουμε στη ‘βασίλισσα’ της Κ. Ακτής, την πόλη των Καννών, με την περίφημη λεωφόρο Κρουαζετ, τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία της Μπελ Εποκ με τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά τους και το Μέγαρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Τελειώνοντας, αναχωρούμε για το Πριγκιπάτο του Μονακό από τον επαρχιακό δρόμο, θαυμάζοντας την υπέροχη θέα του Ακρωτηρίου Κα Φερρά και της μικρής πόλης Βιλφρανς. Στάση στην Καστρουπολη του Εζ, όπου θα επισκεφτούμε μια από τις βιοτεχνίες παραγωγής αρωμάτων. Στην παλιά πόλη του Μονακό θα δούμε τα ανάκτορα, τον Καθεδρικό Ναό με τους τάφους της Γκρεις Κελλι και του Ρενιέ, το Ωκεανογραφικό Μουσείο και θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια του. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε για το λόφο του Μοντε Καρλο, όπου βρίσκεται το περίφημο Καζίνο, η Όπερα και το διάσημο ξενοδοχείο Ντε Παρί. Επιστροφή στιη Νίκαια αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΝΙΚΑΙΑ – ΓΕΝΟΒΑ (395 χλμ)
Πρόγευμα και αναχώρηση και αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Γένοβας. Άφιξη στην πόλη του Χριστόφορο Κολόμπο. Θα δούμε το  παλιό λιμάνι,  το ιστορικό κέντρο ( βρίσκεται υπό την προστασία της  UNESCO ) το παλάτι του Δόγη από το 14, το Καθεδρικό Ναό και το περίφημο ενυδρείο, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Στη συνέχεια τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής.  Το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το φωτισμένο λιμάνι της πόλης, αλλά και να περπατήσουμε στο γραφικό κέντρο της. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΓΕΝΟΒΑ – ΑΝΚΟΝΑ (695 χλμ)
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την Ανκόνα, όπου θα πάρουμε το πλοίο για Ηγουμενίτσα. Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου. Διαν/ση στο πλοίο.

8η ημέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο λεωφορείο και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας.

GLAMOUR ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ 7 ΗΜΕΡΕΣ

Το παραπάνω πρόγραμμα πραγματοποιείται και με μια διαδρομή αεροπορικώς και μια οδικώς. Δεν περιλαμβάνεται η μια διανυκτέρευση στο πλοίο.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε καμπίνες ΑΒ4 με ντους και WC
  • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*-4*
  • Πρωινό καθημερινά και 2 δείπνα
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  • Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, φόροι πόλεων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.